+699 6431747
 
Επισκευή/συντήρηση καυστήρων πετρελαίου

Επισκευή/συντήρηση καυστήρων πετρελαίου

η εμπειρία 35 χρόνων στην υπηρεσία σας...

Επισκευή/συντήρηση αυτοματισμών θέρμανσης

Επισκευή/συντήρηση αυτοματισμών θέρμανσης

αυτοματισμοί αυτονομίας θέρμανσης...

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

με την εγγύηση της απόλυτης τεχνογνωσίας

Τεχνογνωσια

Η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο, καθώς και η διαρκής επαγγελματική κατάρτιση σε νέες μεθόδους και τεχνολογίες αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους διατήρησης της απόλυτης τεχνογνωσίας για τα αντικείμενα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Συνεπεια

Βασική μας αρχή και επαγγελματική αξία η συνέπεια στα ραντεβού και τους χρόνους περάτωσης/παράδοσης των έργων.

Καινοτομια

Τα πιο σύγχρονα εργαλεία του κλάδου εγγυώνται ταχύτητα και αποτελεσματικότητα...

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η απόλυτη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες, με συναίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού.

Τρίτη, Ιούλιος 23, 2024
01.

Top ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΦΙΛ

Λίγα λόγια για μας...

Η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο, καθώς και η διαρκής επαγγελματική κατάρτιση σε νέες μεθόδους και τεχνολογίες αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους διατήρησης της απόλυτης τεχνογνωσίας για τα αντικείμενα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων του κλάδου εγγυάται ταχύτητα και αποτελεσματικότητα...

Βασική μας αρχή και επαγγελματική αξία η συνέπεια στα ραντεβού και τους χρόνους περάτωσης/παράδοσης των έργων.

Επαγγελματική εμπειρία

4 χρόνια ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, κτιρίων και βιομηχανίας

7 χρόνια ηλεκτρολόγος και συντηρητής καυστήρων και αυτοματισμών θέρμανσης κτιρίων (αυτονομίες, αντισταθμίσεις, ηλιακά, διαφορικοί θερμοστάτες κ.λ.π.)

Από το 1987 ελέυθερος επαγγελματίας, αδειούχος εγκαταστάτης-συντηρητής καυστήρων υγρών και αερίων

Αριθμοί αδείας πετρελαίου Α65 και αερίου Α.Α. 9

Στρατηγικός στόχος

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η απόλυτη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες, με συναίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού.

Σχόλια πελατών

"Υποδειγματική συνέπεια και ποιότητα υπηρεσιών...Συγχαρητήρια!!!" - Παπαδόπουλος Π.
"Ποτέ δε φανταζόμουνα ότι η σωστή συντήρηση του καυστήρα θα μου έφερνε τέτοια οικονομία στην κατανάλωση. Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας!!!" - Κατερίνα Π.
02.

Top Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες

Συντήρηση - εγκατάσταση - επισκευή καυστήρων
Καθαρισμός λεβήτων
Μέτρηση - ρύθμιση καυσαερίων
Εκδοση πιστοποιητικών
Ηλεκτρολογική εγκατάσταση λεβητοστασίου
Τοποθέτηση και σύνδεση θερμοστατών χώρου
Ηλεκτρολογική σύνδεση ηλεκτροβανών αυτόνομης θέρμανσης
Εγκατάσταση & προγραματισμός αυτοματισμών έξυπνων σπιτιών 
Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Πελατολόγιο

Ενδεικτικά αναφέρουμε επώνυμο πελατολόγιο μας:

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
ΚΑΡΟΥΖΟΣ
ΙΝΜΑΙΝΤ
CARDEL
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 30 ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ “ΗΛΙΔΑ”
ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΣ
ΦΑΙΖΕΡ
ΑΓΟΡΑ CENTER
ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  KISSIFER
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

   

04.

Top ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ... ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Επιλέξτε ερώτηση από τις παρακάτω για να δείτε τη σχετική απάντηση:

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Κάθε πότε πρέπει να κάνω συντήρηση στον καυστήρα πετραελαίου;

Πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο συντήρηση-ρύθμιση του συστήματος της κεντρικής θέρμανσης (έτσι καταναλώνεται λιγότερο πετρέλαιο, επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση χρημάτων και υπάρχει αποφασιστική συμβολή στη δημιουργία καθαρότερου περιβάλλοντος). Ο καταλληλότερος χρόνος για τη συντήρηση της εγκατάστασης είναι αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης (δηλ. Απρίλιο-Μάιο) ώστε να μη μείνουν τα κατάλοιπα της καύσης, κατά την περίοδο του καλοκαιριού, οπότε καθίσταται πιο δύσκολος ο καθαρισμός της.

Πόσα λίτρα χωράει η δεξαμενή πετρελαίου;

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζετε τις εσωτερικές διαστάσεις της δεξαμενής. Π.χ. αν μια δεξαμενή ορθογώνιας διατομής έχει μήκος 1,5 μέτρο, πλάτος 1 μέτρο και ύψος 1 μέτρο, τότε η συνολική χωρητικότητά της είναι 1,5 κυβικό μέτρο (1,5x1x1=1,5) ή 1500 λίτρα. Επομένως, σε κάθε εκατοστό ύψους της δεξαμενής αντιστοιχούν 15 λίτρα (1500:100=15).

Μπορώ εγώ να ελέγχω το λεβητοστάσιό μου και πώς;
  • Ελέγχετε συχνά την πίεση του αυτόματου πλήρωσης.
  • Ελέγχετε την μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας του λέβητα.
  • Ελέγχετε το δοχείο διαστολής, το οποίο πρέπει να είναι γεμάτο με αέρα (να μην βγάζει νερό από την βαλβίδα).
  • Ελέγχετε την καμινάδα του λέβητα γιατί αν υπάρχει βλάβη υπάρχει η πιθανότητα να ελευθερωθούν στο λεβητοστάσιο καυσαέρια και ρύποι ή μπορεί επιπλέον να παρουσιαστεί δυσλειτουργία του λέβητα. Βλάβη στην καμινάδα ενδεχομένως να απελευθερώσει καυσαέρια μέσα στο σπίτι σας, όπως μονοξείδιο του άνθρακα που είναι επικίνδυνα για την υγεία σας.
  • Στον χώρο του λεβητοστασίου και της δεξαμενής πετρελαίου πρέπει να υπάρχει επαρκής αερισμός και εξαερισμός. 
  • Συνίσταται ο χώρος του λεβητοστασίου να κλειδώνεται και να μην έχουν πρόσβαση σ’ αυτόν τα παιδιά.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Γιατί να αλλάξω σε Φυσικό Αέριο;

Γιατί το Φυσικό Αέριο:
- Προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση έναντι των άλλων καυσίμων
- Προσφέρει ασύγκριτη ευκολία και άνεση
- Είναι το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο
- Είναι ασφαλές από τη φύση του.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου;

- Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή για το καταναλωτή και τη καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς όλα τα συμβατικά καύσιμα (πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης, υγραέριο και ηλεκτρικό ρεύμα).
- Οι συσκευές ΦΑ έχουν υψηλότερη απόδοση, εύκολη και χαμηλότερου κόστους συντήρηση
- Ακρίβεια στη μέτρηση της κατανάλωσης  
- Πληρωμή λογαριασμού μετά την κατανάλωση
- Μη απαίτηση δεξαμενής καυσίμου
- Σταθερή διαθεσιμότητα μέσα από το εγκατεστημένο δίκτυο και αμεσότητα στη χρήση
- Περιβαλλοντικά φιλικό καύσιμο
- Προσφέρει πλήρη αυτονομία. Με χρήση αυτόνομων επίτοιχων λεβήτων σε κάθε διαμέρισμα παράγοντας μόνο θέρμανση ή θέρμανση ΚΑΙ ζεστό νερό. Τοποθετόντας ένα μετρητή Φ.Α. σε κάθε διαμέρισμα πληρώνεις όσο καταναλώνεις.

Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα έχω συνέχεια αέριο;

Αρχίζοντας από τα παγκόσμια αποθέματα φυσικού αερίου αυτά που μέχρι σήμερα έχουν βεβαιωθεί, καλύπτουν την αγορά για τα επόμενα τουλάχιστον 100 χρόνια. Συνεχίζοντας με το τι συμβαίνει στη χώρα μας, σήμερα έχουμε τρεις πηγές προμήθειας φυσικού αερίου, από τη Ρωσία, την Αλγερία και το Αζερμπαιτζάν (μέσω Τουρκίας). Σε ό,τι αφορά τέλος το σπίτι σας (ή την επιχείρηση σας) το σύστημα που διανέμει το ΦΑ στην πόλη έχει σχεδιασθεί με κατάλληλο τρόπο και περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε η τροφοδοσία του ΦΑ σε ολόκληρη την πόλη αλλά και σε κάθε περιοχή να εξασφαλίζεται τουλάχιστον από δύο ανεξάρτητα σημεία.

Πως έρχεται στο χώρο μου το Φυσικό Αέριο;

Η μεταφορά του ΦΑ σε μεγάλες αποστάσεις, κυρίως από τις περιοχές ή τις χώρες που παράγεται, γίνεται με υπόγεια δίκτυα σε αέρια μορφή και με δεξαμενόπλοια σε υγροποιημένη μορφή. Το ΦΑ έρχεται στη συνέχεια στο σπίτι σας, σε χαμηλή πίεση, με άλλα δίκτυα που κατασκευάζονται στους δρόμους της πόλης.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Που μπορεί να εγκατασταθεί το φωτοβολταϊκό σύστημα;

Σύμφωνα με τις κοινές υπουργικές αποφάσεις (ΚΥΑ) ΦΕΚ/1079/Β/04.06.2009 και ΦΕΚ 1557/Β/22.09.2010, παρέχεται η δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταικων συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για κατοικία ή στέγαση πολύ μικρών επιχειρήσεων και κυρίως σε δώματα και στέγες κτιρίων, συμπεριλαμβανομένων των στεγάστρων βεραντών, προσόψεων και σκιάστρων κτιρίων, καθώς και των βοηθητικών χώρων των κτιρίων, όπως αποθήκες, χώροι στάθμευσης κ.α. Ευνόητο είναι ότι οι βοηθητικοί χώροι πρέπει να βρίσκονται εντός του ιδίου οικοπέδου, όπου και το κυρίως κτίριο, άλλως δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως τέτοιοι. Διευκρινίζεται ότι για την εγκατάσταση του φωτοβολταικου συστήματος μπορεί να επιλεγεί οποιοσδήποτε από τους ανωτέρω χώρους ή και συνδυασμός αυτών. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται επίγεια εγκατάσταση φωτοβολταικου συστήματος στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος (π.χ. σε ακάλυπτο χώρο οικοπέδου).

Ποιές οι βασικές προϋποθέσεις για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος;

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ενεργού παροχής ρεύματος στο όνομα του κυρίου του φωτοβολταικου συστήματος (φυσικού/νομικού προσώπου) στο κτίριο όπου εγκαθίσταται. Επιπλέον, όταν το κτίριο επί του οποίου εγκαθίσταται το φωτοβολταικο σύστημα χρησιμοποιείται ως κατοικία, απαραίτητη προϋπόθεση σύμφωνα με την ΚΥΑ είναι, μέρος των θερμικών αναγκών του σε ζεστό νερό να καλύπτεται από χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (π.χ. ύπαρξη ηλιακού θερμοσίφωνα, ηλιοθερμικών).

Πως συνδέεται το φωτοβολταϊκό σύστημα με το δίκτυο;

Το φωτοβολταικο σύστημα συνδέεται στο δίκτυο Χαμηλής Τάσης κάνοντας χρήση της ίδιας παροχής μέσω της οποίας τροφοδοτούνται οι καταναλώσεις του κτιρίου. Με αυτό τον τρόπο η μέτρηση της παραγόμενης από το φωτοβολταικο σύστημα ενέργειας και η μέτρηση της ενέργειας που καταναλίσκεται από την εγκατάσταση συσχετίζονται και κατ’ ουσία συνιστούν ενιαίο σύνολο και για το λόγο αυτό η σύνδεση αντιστοιχεί σε υφιστάμενο αριθμό παροχής της ιδιοκτησίας του κυρίου του φωτοβολταικου συστήματος. H μικρή ισχύς των φωτοβολταικων συστημάτων εξασφαλίζει ότι η παραγόμενη ενέργεια αντιστοιχεί σε αυτήν που απαιτείται για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του κυρίου του συστήματος, θεωρώντας κατ’ ουσία τον τελευταίο ως «οιονεί» αυτοπαραγωγό και για το λόγο αυτό δόθηκε υψηλή τιμή και απαλλαγή από φορολόγηση του εισοδήματος από την πώληση της ενέργειας του φωτοβολταικου συστήματος.

Ποιά η τιμή της παραγόμενης ενέργειας από το φωτοβολταϊκό σύστημα;

Η τιμή της παραγόμενης ενέργειας από το φωτοβολταικο σύστημα ορίζεται σε 0,55€/kWh για τις συμβάσεις συμψηφισμού που συνάπτονται τα έτη 2009, 2010 και 2011. Η τιμή μειώνεται κατά 5% ετησίως για τις συμβάσεις συμψηφισμού που συνάπτονται το διάστημα 1.1.2012 μέχρι και 31.12.2019. Η τιμή στην οποία συνομολογείται η Σύμβαση Συμψηφισμού αναπροσαρμόζεται κάθε έτος κατά ποσοστό 25% του δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου έτους, όπως αυτό καθορίζεται από την ΕΣΥΕ. Εάν η τιμή που προκύπτει με την ανωτέρω αναπροσαρμογή, είναι μικρότερη της μέσης Οριακής Τιμής του Συστήματος, όπως αυτή διαμορφώνεται κατά το προηγούμενο έτος, προσαυξημένης κατά 40%, η τιμολόγηση γίνεται με βάση τη μέση Οριακή Τιμή του Συστήματος του προηγούμενου έτους, προσαυξημένη κατά τον αντίστοιχο ως άνω συντελεστή. Στην περίπτωση που η ενεργοποίηση της σύνδεσης του φωτοβολταικου συστήματος γίνει μετά την παρέλευση 6 μηνών από τη σύναψη Σύμβασης Συμψηφισμού, τότε ως τιμή αναφοράς θα λαμβάνεται η τιμή που αντιστοιχεί στο έτος που πραγματοποιείται η ενεργοποίηση της σύνδεσης του φωτοβολταικου συστήματος.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

05.

Top ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κόνιαρη 31, 11471, Αθήνα
Τηλέφωνα: 699 6431747 / 210 6431747

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
url: www.e-kafstires.gr

Αρ. αδείας εγκαταστάτη-συντηρητή καυστήρων πετρελαίου: Α.65
Αρ. αδείας εγκαταστάτη-συντηρητή καυστήρων φυσικού αερίου: Α.Α. 9

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιδήποτε ερώτημα άπτεται των τεχνικών αντικειμένων της εταιρείας μας.

[/half]

ΤΟΡΟΣΙΑΝ ΒΑΡΟΥΖΑΝ & ΣΙΑ - Συντήρηση/επισκευή καυστήρων, εγκατάσταση φυσικού αερίου, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Scroll to top